Bugun...

"madalya" İLE İLGİLİ HABERLER

GENÇ AŞÇILARDAN BRONZ MADALYA
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Kayseri'de yapılan ''İç Anadolu Bölgesi Bölge Yarışması''na ili temsilen..
Sporcumuz Liva Nur Çelik, Milli Forma İle Bronz Madalya Kazandı
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Liva Nur Çelik, Antalya’da yapılan ve Türkiye’nin takım halinde şam..
NEVŞEHİRLİ YÜZÜCÜ TRABZON’DAN BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcusu Rüzgar Biçimveren, Trabzon'da düzenlenen Küçükler Birey..
SPORCUMUZ YAĞIZ PALA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BRONZ MADALYA
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletlerinden Yağız Pala, katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3. sü ola..
ÖZEL İNSANLAR EĞİTİM MERKEZİ SPORCULARI, ANTALYA’DAN 4 MADALYA İLE DÖNDÜ
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Atletizm Takımı sporcuları, Atletizm 2. Bölge Şampiyonasına katıldı. Sp..
NEVÜ Öğrencilerinden 6 Gümüş 1 Bronz Madalya
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi ile Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET..
Üniversite Öğrencisi Yaşar Mete’den 2.lik ve Gümüş Madalya
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi Yaşar Mete, “TAŞ..
Bayan Boksörler, Ferdi Boks Şampiyonasında Madalya İçin Ringe Çıkıyor
Türkiye Boks Federasyonu tarafından Muğla’nın Fethiye ilçesinde başlayan Türkiye Yıldızlar, Gençler ve Büyük Bayanlar fe..
Bisiklet Takımı Madalya İçin Pedal Basacak
Gençlik ve Spor Kulübü Bisiklet takımı, 03-05 Şubat 2017 da Alanya da yapılacak K.AP Türkiye Şampiyonası yarışlarına hız..
Yıldız Erkekler Isparta'da Madalya Arayışında.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Isparta’da düzenlenecek Yıldız Erkekler Ferdi Boks Şampiyonasına, 6 boksör i..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI