Bugun...

"millet-olarak-kaderimizi-degistiren-tarihi-bir-adim-oldugunu-soyledi" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’lü Akademisyen TÜBİTAK Programı Kapsamında “Bilgi Çoğaltıcısı” Olarak Görevlendirildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Teknoloji ve Transfer Uygulama Araştırma Merkezi’nde görev yapan Öğr. Gör...
‘Kapadokya Mirası Tarihi ve Kültürel Bellek Dergisi’ Yayın Hayatına Başladı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) İhtisaslaşma Koordinatörlüğü tarafından ‘Kapadokya Mirası Tarihi ve Kültür..
BAŞKAN URGENÇ; GAZİ ORTAOKULUNDA TÜM EĞİTİM ÇALIŞANLARINA BU ÜLKENİN BİR VATANDAŞI OLARAK MÜTEŞEKKİRİM. DEDİ.
Tes. Nevşehir Şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcısı Hasan Hüseyin İyilikli Gazi Ortaokulunda eğitim çalışanlar..
Rektör Aktekin: NEVÜ Olarak 36 Ay Süreli Yeni Erasmus+ Projesi Başlatıyoruz
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin yeni proje ortakları ile yeni bir Erasmus ..
NEVÜ 'Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' Alanında YÖK Tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite’ Olarak Kabul Edildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu kararıyla, 'Doğal ve Kültürel Mi..
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR’DA KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU
Nevşehir Belediyespor’un, olağanüstü seçimli genel kurul toplantısının 7 Haziran 2021 Pazartesi günü yapılacağı açıkland..
Tarihin Akışını Değiştiren Destan İçin Gülşehir'de Tören Düzenlendi.
Gülşehir’de, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. Yıldönümü nedeniyle, Hükümet Konağı önünde b..
Ürgüpspor voleybol takımı adım adım hedefe yürüyor
Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir temsilcisi Ürgüpspor güçlü rakibi Korkuteli Belediyespor de..
Hüseyin Baş: Bu millet ne giyecek, ne pişirecek diyen yok
Hüseyin Baş; “Devletin kasasını, milletin cebinin doldurup huzur, refah ve kardeşlik içinde yaşayan bir toplum olacağız...
“Alevi-Bektaşi Ritüeli Semah’ın Güncel Durumu” Çevrimiçi Olarak NEVÜ’de İstişare Edildi
Alevi-Bektaşi Ritüeli Semah’ın UNESCO İnsanlığın Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsilî Listesine Kaydının 10. Yılı vesil..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI