Bugun...

"milletin-sistemi" İLE İLGİLİ HABERLER

Avanos Belediyesi’nin E- Belediye hizmetlerinden online fatura ödeme sistemi hizmete başladı.
E-belediye uygulaması ile vatandaşlar, ev veya işyerlerinden internet aracılığı ile diledikleri saatte su faturalarını, ..
BAŞKAN PARMAKSIZ “İLÇE BAZLI TEŞVİK SİSTEMİ” İLE BÖLGEMİZİN ELDE EDECEĞİ AVANTAJLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete’de yayınlana..
“15 TEMMUZ, BİR MİLLETİN ASIL GÜCÜNÜN TANKI, TOPU, TÜFEĞİ DEĞİL, İMANLI VE İNANÇLI EVLATLARI OLDUĞUNUN BİR KEZ DAHA TESCİLLENDİĞİ GÜNDÜR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, “15 Temmuz 2016, bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği deği..
NEVÜ’den ‘Milletin Sesi Mehmet Akif Ersoy’ Konulu Panel
İstiklal Marşı’nın TBMM tarafından kabulünün 98. yıldönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinlikleri kapsamınd..
NEVÜ’ye ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Sertifikası
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), kurumsallaşmaya ve kalite çalışmalarına yönelik attığı adımlara bir yenis..
Nevşehir'de Akıllı Kavşak Sistemi , Trafik Akışını Rahatlatıyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Akıllı Kavşak sistemiyle, şehir merkezindeki trafik akışında ciddi bir..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER; “TÜM HEMŞERİLERİMİ SANDIĞA, MİLLETİN İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA DAVET EDİYORUM”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylamasında..
Hükümet Sistemi Halk oylaması sandık eğitim toplantısı gerçekleştirildi.
Ak parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanlığının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk oylaması sandık eğitim toplantısı ..
YENİ YÖNETİM SİSTEMİ İLE TEK ADAMLIK DEĞİL, MİLLETİN SİSTEMİ KURULACAK,
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek halk oylaması ile Türk Milletinin tek a..
AK Parti Teşkilatları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Konusunda Bilgilendirildi.
AK Parti Nevşehir İl ve Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili bilgilendirme topla..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI