Bugun...

"minik-kardelenler-eglenerek-ogreniyorlar/iletisim" İLE İLGİLİ HABERLER

"MİNİK ELLER, BÜYÜK HAYALLER"
"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı et..
NEVÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesinden “Etkili İletişim” Semineri
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışma..
NEVÜ’de “Minik Eller” Sergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafınd..
Minik Kardelenler Eğlenerek Öğreniyorlar.
Özel Kardelen Anaokulu öğrencileri, İngilizce dersinde yılın ilk döneminde öğrendikleri eğlenceli ve gelişim alanlarının..
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI, THE NEW YORK TIMES’IN TÜRKİYE HATASINI DÜZELTTİRDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye’yi her fırsatta karalayan ve son olarak koronavirüs salgınıyla mücadelede baş..
MİNİK YÜREKLER ÜŞÜMESİN DİYE NEVŞEHİRLİ KADINLAR SEFERBER OLDU
Belediye Başkanı Rasim Arı’nın eşi Melek Arı öncülüğünde başlatılan kampanya ile birlikte, Nevşehirli kadınlar ihtiyaç s..
Halkla İlişkilerin Oscarları Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının oldu
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, “Halkla İlişkilerin Oscarları” olarak kabul edilen ve Uluslararası Halkla İlişkile..
Minik Eller Fidan Dikerek Orman Haftasını Kutladı
Kapadokya Montessori Anaokulları ve Altınyıldız Koleji İlkokul öğrencileri Orman Haftası dolayısıyla onlarca fidanı Kapa..
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’ndan ‘‘Ülkem İçin Bir Fikrim Var’’ Projesi
82 milyon, beyin fırtınası yapacak Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun: “Ülkem İçin Bir Fikrim V..
Şampiyon Kardelenler Kupalarını Aldı
Nevşehir'in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı Şampiyonluk Kupasını Ald..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI