Bugun...

"nevsehirli-kadinlar-orgu-bebek-yaparak-ev-ekonomilerine-katki-sagliyor" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de ‘Nevşehirli Âlimler Sempozyumu’ Düzenleniyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü ve İlahiyat Fakültesi tarafından Nevşehir Valiliği, Nevşehir ..
Gülşehir'de Kadınlar Günü Etkinliği
Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Erkan Çiftçi'nin düzenlediği kadınlar günü etkinliği gerçekleştirildi...
Rektör Aktekin’den ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ Mesajı
Kadim kültürümüzde ve inanç sistemimizde insana ve özel olarak da kadına yönelik değerler paradigması oldukça güçlüdür. ..
BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir ..
ESERA Başkanı ve Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Erduran 'Türkiye’nin Fen Eğitimine Katkı Yapacak Büyük Bir Potansiyeli Var'
Fen Eğitimi alanında söz sahibi kurumlardan bir olan Europen Science Education Research Association (Avrupa Fen Eğitimi ..
Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Makine Alanında Sanayicilere Kazanç Sağlıyor!
Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı, CNC freze ve tornada parça imalatıyla, h..
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU: “ZENGEZUR KORİDORU’NUN HAYATA GEÇMESİ PEKİN’DEN LONDRA’YA UZANAN DOĞU-BATI TİCARETİNİN ARTIŞINA OLUMLU KATKI SAĞLAYACAK…”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Zengezur Koridoru’nun Azerbaycan ile Nahçıvan’ı birleştireceğini ve Tür..
KADINLAR İÇİN SERAMİK VE CAM FÜZYON KURSLARI AÇILACAK
Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kadınlar için açılacak olan Seramik ve Cam Füzyon Kurs..
NEVŞEHİRLİ YÜZÜCÜ TRABZON’DAN BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcusu Rüzgar Biçimveren, Trabzon'da düzenlenen Küçükler Birey..
Nevşehirli Gazeteciler Türk gecesinde doyasıya eğlendi
Nevşehir´de görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´nin (NGC..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI