Bugun...

"ney-egitimlerine-ilgi-artiyor" İLE İLGİLİ HABERLER

Çiftçi’ye Gülşehir Halkının desteği Her Geçen Gün Artıyor
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken Gülşeh..
KAPADOKYA BALON VE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NE REKOR İLGİ
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca 11 ilde düzenlenen “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri”nin ilk etabı Kapadokya Balon ve Kül..
BADAL TÜNELİ İLE İRAN’DAN BULGARİSTAN’A ULAŞIM KONFORU ARTIYOR
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İran sınırından Bulgaristan'a kadar ulaşım konforunu arttıracak Badal Tüneli ve bağlantı..
KÜN’de “İstiklal’den İstikbal’e” semineri ilgi gördü
Kapadokya Üniversitesi Türk Dünyası Kültür Topluluğu tarafından İstiklal Marşımızın 101’inci yıl dönümü dolayısıyla “İst..
Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Acil Durum Eğitimlerine Devam Ediyor.
Nevşehir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlarda; Görevliler ve afetzedelerin barınma ihtiyacını giderm..
Uçhisar Belediyesi İftar çadırına  yoğun ilgi
Uçhisar Belediyesi tarafından Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında Kadıneli Restoran bahçesine kurulan iftar çadırına yoğ..
4 BRANŞTAKİ KAPEM EĞİTİMLERİNE BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) ,Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu (ASO) ile işbirl..
Bayram Gazetesi´ne büyük ilgi
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) tarafından ramazan bayramlarında çıkartılan Bayram Gazetesi bu bayram da okuyucularl..
Nevşehirli Vatandaşlardan Halk Günlerine Yoğun İlgi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, her gün makamında vatandaşları kabul ederek, onların sorunlarını birebi..
İngilizce Eğitimine Gençler İlgi Gösteriyor.
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, İngilizce eğitiminin geliştirilmesine..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI