Bugun...

"organize-sanayiden" İLE İLGİLİ HABERLER

Gazeteciler NGC’nin organize ettiği Türk gecesinde doyasıya eğlendi
Nevşehir´de görev yapan gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti´nin orga..
NEVŞEHİR KOZAKLI TARIMA DAYALI İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ BAŞVURUSU KABUL EDİLDİ
Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi’nde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde kuruluş çalışmaları devam eden Nevş..
Rektör Aktekin, Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Fizibilite Raporu Sunum ve Değerlendirme Toplantısına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Valiliğinde yapılan “Tarıma Daya..
Organize sanayiden Kılıç’a tam destek
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, seçim çalışmalarını Organize sanayi böl..
Başkan Seçen, ve Başkan Adayı Arı'dan Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı ile birlikte Nevşehir Özel Org..
Nevşehir TRT Çocuk Şenlikleri Organize Toplantısı Yapıldı
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) tarafından düzenlenecek olan ve Nevşehir’in tanıtımının da etkin bir şekilde sağla..
DİN GÖREVLİLERİNDEN EMEKLİ İMAMLARA ZİYARET
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Din görevlil..
Dadağı Köyü'nde Bahar Şöleni Gerçekleştirildi.
Dadağı Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen “Bahar Şöleni” Dadağı Köyü Gubaca mevkiin..
Acıgöl Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Tamamlandı
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce organize edilen Kurumlar Arası Voleybol Tu..
NEVŞEHİR'DE ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TOPLANTISI YAPILDI
Nevşehir Acıgöl Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi Kurulu, Vali Mehmet CEYLAN başkanlığında toplandı.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI