Bugun...

"park-alani-yeniden-duzenleniyor" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ’de ‘Nevşehirli Âlimler Sempozyumu’ Düzenleniyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü ve İlahiyat Fakültesi tarafından Nevşehir Valiliği, Nevşehir ..
MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ’NDE SICAK ASFALT SERİMİ TAMAMLANAN YOL YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI
Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan 557. Sokak, Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı yenileme çal..
GÜZELYURT MAHALLESİ’NE YENİ PARK
Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’ne içerisinde sentetik çim futbol sahasının da bulunduğu yeni bir par..
Ekici, Yeniden Basın Vakfı yönetimine seçildi
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, Gazet..
URGENÇ: ENFLASYONDAN KAYNAKLI MAĞDURİYETİN GİDERİLMESİ İÇİN 6 AY BEKLENMEDEN EŞEL MOBİL SİTEMİNE YENİDEN GEÇİLMELİ HER AY MAHSUPLAŞMA YAPILMALIDIR
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç, “Yüksek enflasyon döneminde ortaya çıkan mağduriyeti gidermek adına..
TGF'de Karaca yeniden Başkan
Türkiye’nin en büyük basın meslek örgütü Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun (TGF) Genel Kurulu Antalya’nın Alanya ilçes..
Rektör Aktekin “Pandemi Sürecinde Eğitim ve Okulları Yeniden Düşünmek” Üzerine Konuşacak
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Youtube üzerinden canlı yayınlanacak olan..
Gülşehir Caddelerinde Gereksiz Park Sorunu Son Buluyor.
Gülşehir caddelerindeki araç yoğunluğunu azaltmak ve esnaf satışlarını artırmak düşüncesiyle ücretli park dönemi başlıyo..
YABANCI GENÇLER NEVŞEHİRLİ ÇOCUKLAR İÇİN GÖNÜLLÜ OLUP PARK YAPIMINDA ÇALIŞTI
Düğnyanın farklı ülkelerinden Türkiye’ye gelerek UNESCO tarafından desteklenen gönüllü çalışma programına katılan gençle..
KILIÇ, TRAFİK ve PARK YERİ PROBLEMİNİ ÇÖZMEMİZ LAZIM
MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç “şehrimizin en önemli sorunlarından birisi de trafik sıkışıklığ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI