Bugun...

"pinarbasi-ciro-kaybi-destegi-basvurulari-basliyor" İLE İLGİLİ HABERLER

PINARBAŞI VE ODA BAŞKANLARI BAŞKAN ARI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Rasim ARI' ya Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar..
Pınarbaşı, Demokratik Bir Süreçte Yapılan Seçimler İlimize ve Ülkemize Hayırlı Olsun
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi dolayısıyla bir..
Çiftçi’ye Gülşehir Halkının desteği Her Geçen Gün Artıyor
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim çalışmalarına aralıksız devam ederken Gülşeh..
TES'DEN HATAY'A EĞİTİM DESTEĞİ
TES. NEVŞEHİR KADIN KOMİSYONU DEPREM BÖLGESİNE EĞİTİM DESTEĞİ KAPSAMINDA TOPLANAN SINAVLARA HAZIRLIK KİTAPLARI VE KIRTAS..
2024 Yılı Ölçü Aletleri Periyodik Muayene Başvuruları için Bugün (29 Şubat) Son Gün!..
Nevşehir Ticaret ve sanayi odasından yapılan açıklamaya göre; 2024 Yılı Ölçü Aletleri Periyodik Muayene Başvuruları için..
ZORUNLU KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI 1 ARALIK’TA BAŞLIYOR..
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı yazılı açıklama ile 1 Aralık- 1 Nisan tarihleri arasında kalan ..
PINARBAŞI, “SANAYİ SİTESİ SORUNU KANAYAN YARAMIZ"
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı yıllardır sürüncemede kalan Sanayi Sitesi sorunu ..
resim yok
Merkez Av Komisyonu, Av Döneminde geçerli olmak üzere ülkemizde kara avcılığıyla ilgili aşağıda yer alan avlanma usul ve..
NEVESOB ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (NEVESOB) bağlı Oda Başkanlıkları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı B..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI