Bugun...

"polisi-alarma-gecirdi" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Jandarması, 2 Farklı Olayda Metamfetamin ve Uyarıcı Hap Ele Geçirdi.
Nevşehir Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler; ''Nevşehir ve Avanos'ta ki 2 Farklı Olayda Metamfetamin ve Uyarıcı Hap El..
Jandarma, Metamfetamin Maddesi ile 1 Adet Tabanca Ele Geçirdi
Nevşehir Jandarması 9) gram Metamfetamin maddesi, ile 1 adet tabanca ve tabancaya ait 1 adet tabanca mermisi ele geçirdi..
Nevşehir’de ‘En İyi Narkotik Polisi: Anne’ Kampanyası Başladı
Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla başlatılan ve İçişleri Bakanlığı ile Radyo Televiz..
BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI:“TÜRK POLİSİ, HUZURUMUZUN TEMİNATI”
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türk Polis Teşkilatının toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, halkın can ve ma..
Televizyonum Çalındı dedi Polisi Alarma Geçirdi.
Meydana gelen olayda; Satmak için televizyonu yerinden söken adam karısından durumu saklamak amacıyla çalındı süsü verip..
 DEAŞ Terör Örgütü Üyesi Nevşehir Polisi Tarafından Yakalandı.
DEAŞ Terör Örgütü içerisinde faaliyetlerde bulunduğu tesbit edilen A.A.M.S.F. isimli şahıs Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü..
Yapılan Operasyonda Toplam 1,55 gr. Eroin ve 2,75 gr Esrar Maddesi Ele Geçirdi
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Yapılan Operasyonda Toplam 1,55 gr. Eroin..
 Şehit Özel Harekat Polisi Fıstıkeken Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Hakkari Yüksekova’da teröristler ile girilen çatışmada şehit düşen özel harekat polisi Emre FISTIKEKEN, Nevşehir'de son..
MHP İl Başkanı İlhan Kaya'dan Taziye Mesajı.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlerile girdiği ..
NGC Başkanı Ekici´den Şehidimize Taziye Mesajı.
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti NGC Başkanı Bayram Ekici Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü pkk ile girilen çatı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI