Bugun...

"prof-dr-baris-doster-huseyin-bas-in-kktc-yi-taniyin-cagrisi-cok-anlamlidir" İLE İLGİLİ HABERLER

Şair ve Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’ten NEVÜ’de Söyleşi Etkinliği
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Benötesi Kadın Kulübü ve Alemdar İmam Hatipliler Derneği iş birliğiyle, şa..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Berat Kandili Mesajı
Mübarek üç ayların son kandili olarak idrak ettiğimiz Berat Kandili; Ramazan Ayı’nın manevi ikliminin de hissedildiği mü..
Vali Ali Fidan’dan Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’e ziyaret
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti...
ESERA Başkanı ve Oxford Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Erduran 'Türkiye’nin Fen Eğitimine Katkı Yapacak Büyük Bir Potansiyeli Var'
Fen Eğitimi alanında söz sahibi kurumlardan bir olan Europen Science Education Research Association (Avrupa Fen Eğitimi ..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin Oyunu Kullandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri i..
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç’tan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Aktekin’e Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Demokratik toplumlarda Basın; haber verme, fikir ve kanaatlerin ifade edilmesi, toplumsal istişare sağlama, kamuoyu oluş..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü ve ÖSYM İl Koordinatörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kur..
NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in Ramazan Bayramı Mesajı
Mübarek üç ayların sonuncusu, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak idrak ve ihya ettiğimiz Mübarek Ramazan Ayı’nı tama..
NEVÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Öger’in Anlatımıyla Sosyo-Kültürel Öğe 'Nazar'
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Türk Halkbilimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Öger, Milliyet Gazetesi Yaza..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI