Bugun...

"resmi-gazete-de-yayinlanarak-yururluge-girdi" İLE İLGİLİ HABERLER

ÜNİVERSİTELER ARASI ATAMA VE YER DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİ HAZIRLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRMELİ
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkan yardımcısı, Nevü-Bilgi İşlem idari personeli İbrahim Doğan; Nevşehir Hacı Bektaş Ve..
Bayram Ekici’nin mutlu günü İrem ve Mustafa dünya evine girdi
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici'nin kı..
Derinkuyu Ocak Başkanı dünya evine girdi
Derinkuyu Ülkü Ocakları Onur Karataş, Hamiyet ve Fuat Yolalan’ın biricik kızları Kevser Yolalan ile hayatlarını birleşti..
ESNAFLARIMIZIN BEKLEDİĞİ ERTELEME KARARI RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI.
Birlik Başkanı Mehmet PINARBAŞI konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada; Esnaf ve Sanatkarlarımızın ülkemizde de görülen..
NEVŞEHİR BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GİRDİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, yeni sezon öncesi Ankara Kızılcahama..
ULUSAL TV VE GAZETE TEMSİLCİLERİ DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİNDE
Türkiye genelinde yayım yapan bazı özel TV kanalları ile ulusal ölçekte yayın yapan gazetelerin muhabirleri, dünyanın en..
Gülşehir'de 4 öğretmen'in KHK ile Lisansları iptal edildi.
673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi gazete de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Gülşehir'de öğretmenlik yapan ve lisan..
NEVŞEHİR VALİLİĞİ BASIN AÇIKLAMASI
6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun 19 Ağustos 2016 tarihinde yayınlanarak yürürlüğe g..
Nevşehir, Mustafa Yıldızdoğan İle Coştu
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ Paralel Devlet Yapılanması(fETO/PDY) mensuplarınca 15 Temmuz günü gerçekleştirilen..
Vali Mehmet Ceylan Veda Ziyaretinde Bulundu.
22.05.2013 tarihinde Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan Sayın Mehmet CEYLAN, 01.06.2016 tarihinde Resmi Gazetede çık..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI