Bugun...

"sabah-namazi" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Valisi Aktaş, “Sabah Namazı Cami-Gençlik Buluşması ve Hatim Duası”na Katıldı.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğü ve STK Kuruluşları işbirliği ile her ay düzenlenen “Sabah Namazı Cami-Gençlik..
SABAH NAMAZINDA GENÇLERLE BİRLİKTEYİZ
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftülüğü tarafından gençlerimize cami alışkanlığını kazandırmak ve kötü alışkanlıklard..
İLK TERAVİH NAMAZI SONRASI ŞERBET VE LOKUM İKRAMI
Ramazan Ayı nedeniyle Nevşehir Belediyesi, bu gece kılınacak ilk Teravih Namazı sonrasında bir dizi ikramlarda bulunacak..
Nevşehir Barosu, Nevşehirspor İçin Sabah Kahvaltı Programı Düzenledi
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Barosu tarafından Nevşehir Belediye spor için verilen kahvaltıya katıld..
ŞEHİT FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
İsrail askerlerinin saldırısı sonucu şehit olan Filistinliler için Merkez Kurşunlu Camii’nde öğle namazının ardından gıy..
Açıkgöz’den Fetih Suresi ve Sabah Namazı Çağrısı
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Sn Mustafa AÇIKGÖZ, 20 Ocak Cumartesi gecesi Nevşehir’e çağrı..
DİRİLİŞ MEYDANINDA DEMOKRASİ NÖBETİ , SABAH NAMAZININ KILINMASI İLE TAMAMLANDI
Nevşehir ‘de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor. 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü men..
Nevşehir Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizliğider'den Sabah Namazı Çıkışı Halka Süt ve Poğaça İkramı.
Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizliğider Sabah Namazı Çıkışı Halka süt ve Poğaça İkramında bulund..
ÖZEL İNSANLAR GÜNE, SABAH SPORU İLE BAŞLIYORLAR
Nevşehir’in Kıratlıoğlu Mahallesi’nde Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’n..
Rektör Kılıç, Özel İnsanlar ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Umuda Bir Adım Derneği tarafından sosyal sorumlulu..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI