Bugun...

"sehir-merkezin" İLE İLGİLİ HABERLER

81 İl Valiliğine Şehir Giriş - Çıkış Tedbirleri Konulu Yeni Bir Genelge
İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği Genelgede, tüm Dünyada devam eden ve fiziksel temas, solunum vb. yollarla ç..
DÜNYACA ÜNLÜ ŞEHİR İÇİ TURİSTİK TURLAR YAPAN BİG BUS ARTIK NEVŞEHİR’DE
Dünyanın ünlü turizm kentlerinde turistlerin üstü açık otobüslerle şehir turu yapmalarına olanak sağlayan Big Bus, Nevşe..
Nevşehir Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Devam Ediyor
Son yılların en yoğun kar yağışının gerçekleştiği Nevşehir’de, Nevşehir Belediyesi ekiplerinin şehir içi trafiğinin düze..
GELECEĞİN ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMACILARI NEVŞEHİR BELEDİYESİ’NDE
Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri, Nevşehir Belediyesi’ni zi..
NEVŞEHİR KÜLLİYESİ , ŞEHİR VİZYONUNA FARKLILİK KATACAK
Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliği halinde yapım çalışmalarının hızla de..
ÇOCUK DOSTU ŞEHİR BAKIŞI İLE YÜRÜTÜLEN PROJELERİMİZ İZMİR’DE TANITILDI
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, İzmir’de düzenlenen toplantıda Nevşehir Belediyesi’nin ‘Çocuk Dostu Şehir’ ba..
KADIN DANIŞMA MERKEZİNDEN ÜRGÜPLÜ GENÇLERE SEMİNER
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde orta öğretim gençlerine yönelik olarak ..
Uçhisar ve Cadaujac kardeş şehir protokolü tamamlandı.
Uçhisar Belediyesi ve Fransa-Cadaujac Belediyesi arasında Cadaujac Belediyesi’nin Ekim 2014 tarihinde Uçhisar Belediyesi..
KADIN DANIŞMA MERKEZİ EĞİTİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRECEK
Şehir genelinde kadına yönelik şiddet başta olmak üzere aile içi şiddet uygulamaları karşısında alınması gerekli önlem v..
Belediye Başkanı Ünver’in Çağrısı Yankı Buldu
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in okul servis araçlarıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan işletmelerin şehit v..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI