Bugun...

"sonuclari-belirlendi" İLE İLGİLİ HABERLER

PINARBAŞI"SEÇİM SONUÇLARI ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN"
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı 28 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenen 13'üncü Cumhur..
TYT DENEME SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI
Nevşehir Belediyesi ve 3D Yayınları işbirliğinde, Yüksek Öğretim Kurumları sınavı (YKS)’ye girecek öğrenciler için düzen..
Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları ve Atama İşlemleri Duyurusu
09-10 Haziran 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen Sürekli İşçi alımı Sözlü Sınavını asil ve yedek olarak kazananların lis..
KAPADOKYA FİLM FESTİVALİ’NİN LOGOSU BELİRLENDİ
Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kapadokya Film Festivali’nin logosunu bölgenin simgelerinden yılkı atı, peri b..
Teog Sonuçları Kardelenlerin Söylediği Gibi
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji dün açıklanan 1.TEOG sonuçlarına göre yoluna dolu dizgin devam ed..
Nevşehir’de Havza Bazında Desteklenecek Ürünler Belirlendi
Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çalışmaları yü..
KURBAN KESİM ALANLARI BELİRLENDİ
Nevşehir’de Kurban Bayramı nedeniyle kurban kesim alanları belirlendi.
2016 Kısa Öykü ve Şiir Yarışmaları Sonuçları
53. Ulusal 27.Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri Çerçevesinde yapılan Kısa Öykü, ..
Gülşehir İlçe TEOG 1.'si Karacaşar Mahallesi'nden
25-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınavı sonuçları dün açıkland..
2016 YGS Şampiyonları Kardelen Eğitim Kurumlarından
Eğitimin Nevşehir’de ki lider okulu Kardelen Eğitim Kurumları, açıklanan YGS sonuçlarının ardından büyük bir başarıya im..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI