Bugun...

"tarih-yasam-kulubu" İLE İLGİLİ HABERLER

NEVÜ Okçuluk Kulübü Yozgat’ta Tarih İçin Ok Uçurdu
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Okçuluk Kulübü, Yozgat Bozok Üniversitesi ve Türkiye Geleneksel Türk Okçul..
NEVÜ Ev Sahipliğinde “5. Dünya Sürdürülebilir Yaşam Bilimleri Konferansı” Yapıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ev sahipliğinde “5. Dünya Sürdürülebilir Yaşam Bilimleri Konferansı (5 th ..
NÜKÇAM’dan Cezaevinde “Toplu Alanlarda Yaşam” Konulu Konferans
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ve Nevşehir E Ti..
NEVÜ’den “Fiziksel Aktivite ve Hareketli – Hareketsiz Yaşam” Konulu Söyleşi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından düzenlenen “NEVÜ Akademisyen Söyleşileri” kapsamında “Fiziksel ..
NEVÜ Okuma Kulübü Proje Yarışmasında Finale Kaldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Okuma Kulübü, “Türkiye’nin Terörizmle Mücadelesi: Gençlik Boyutu” başlıklı..
Nevşehir Gökbörü Okçuluk Kulübü  EtnoSpor'da
Gökbörü Okçuluk Kulübü 3-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. EtnoSpor 2019 Kültür Festivalinde Nevşehi..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ANTRENÖRLÜĞÜNE NAHİT CANTÜRK GETİRİLDİ
Türkiye Bayanlar Voleybol 1 Lig’inde mücadele edecek olan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Baş Antrenör olara..
SAĞLIKLI YAŞAM ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından sağlıklı bir toplum yetişmesine katkı sağlamak amacıyla başlatılan “Sağlığa Adım At” proj..
“15 Temmuz’da tarih bir kez daha yazıldı”
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, “15 T..
NEVÜ Öğrencilerinden ‘Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam’ Projesi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kozaklı MYO öğretim elemanları ve Fizyoterapi Programı 2. sınıf öğrenciler..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI