Bugun...

"toplu-is-sozlesme-gorusmeleri" İLE İLGİLİ HABERLER

NÜKÇAM’dan Cezaevinde “Toplu Alanlarda Yaşam” Konulu Konferans
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKÇAM) ve Nevşehir E Ti..
TASARIM BECERİ ATÖLYELERİNİN TOPLU AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI
Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde okullarda kurulumu planlanan Tasarım Beceri Atölye..
NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HASAN ÜNVER’DEN  YENİ TOPLU KONUT MÜJDESİ
Nevşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği halinde 1410 konut ve sosyal donatı alanlarından ol..
 Gülşehir TOKİ Kuraları Detaylı İSİM Listesi.
Gülşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yapılan 300 konut çekilen kurayla sahiplerini..
AÇIKGÖZ “Gülşehir’ e Yakışan Gül Gibi TOKİ Konutlarımız Hayırlı Olsun”
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ..
Toki’de Çekiliş Heyecanı
Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde hayata geçirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Y..
DÜNYANIN EN BÜYÜK YERALTI ŞEHRİ İLGİ ÇEKMEYİ SÜRDÜRÜYOR
Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliği ile gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Ke..
Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşmesi Sevinci.
Nevşehir Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu..
TOKİ Başkanı Turan, Belediye Başkanı Ünver’i Ziyaret Etti.
Toplu Konut İdaresi Başkanı(TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret ederek..
Nevşehir Kalesi Ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Sevinçli Gün
Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde Mehmet Akif Ersoy Mah..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI