Bugun...

"torenle-yola-cikartildi" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir Belediyespor Fatsa Belediyespor Müsabakası için yola çıktı
Misli.com 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, 2020 2021 futbol sezonunu 2. Yarısının ilk maçına Perşemb..
Gülşehir'de Durmak Yok, Yola Devam
Gülşehir'de Şehrin tüm noktalarında ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Cumhuriyet mahallesi zafer sokak yol onarım ça..
Hemşirelik Bölümü Öğrencileri Üniformalarını Törenle Giydi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Hemşi..
"TEŞEKKÜRLER NEVŞEHİR BU ZAFER HEPİMİZİN ADAMIN İZİNDE YOLA DEVAM”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, dün gerçekleştirilen Mahalli İdareler Yerel seçim sonuçları ile ilg..
Çarşı ve Mahalle Bekçileri Düzenlenen Törenle Görevlerine Başladı.
Nevşehir için planlanan Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması ile Sağlık Kurul raporları olumlu olan ve eğitimlerin..
Çarşı ve Mahalle Bekçileri Düzenlenen Törenle Görevlerine Başladı.
Çarşı ve Mahalle Bekçileri Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Nar Yerleşkesi Şehit Polis Memuru Murat HAMLECİ Toplantı Salonunda..
Karavezir Seyit Mehmet Paşa Düzenlenen Törenle Anıldı
Kısa bir süre önce faaliyete geçen Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği Karavezir Seyit Mehmet Pa..
Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir'de Düzenlenen Törenle Kutlandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir tören ile..
100. Yıl Şehit Şahin Kaya Ortaokulu Törenle Açılacak.
Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye'nin Afrin şehrine gerçekleştirdiği Zeytindalı Operasyonunda şehit düşen uzman çavuş ..
Zeki Tekiner, ölümünün 36. yıldönümünde anıldı
CHP Nevşehir İl Başkanlığı görevini yaparken silahla vurularak öldürülen Zeki Tekiner ölümünün 36. yıldönümünde düzenlen..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI