Bugun...

"uchisar-kalkinma-ve-dayanisma-dernegi" İLE İLGİLİ HABERLER

Uçhisar Belediye Başkan Adayı Süslü’den nezaket ziyaretleri
Ak Parti Uçhisar Belediye Başkan Adayı Osman Süslü sırasıyla MHP, YRP, İyi Parti ve BTP Uçhisar Belediye Başkan adayları..
Kapadokya Üniversitesi (KÜN), ORAN Kalkınma Ajansıyla İmzaladığı İş Birliği Protokolü Kapsamında ‘Uçak Bakım Teknisyeni’ Yetiştirecek
KÜN, ORAN Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ‘Are You Ready to Fly? Aircraft Maintenance Technician Training’ projesi ..
ÇAMCI UÇHİSAR’DA 31 MART YEREL SEÇİMLERİNE ADAYLIK GÖRÜŞMELERİNDE BULUNDU.
Türk Eğitim Sen başkan yardımcısı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Endüstri Mühendisi Abdullah Çamcı’nın 31 Mart ..
“İş Dünyası için Yerel Kalkınma” projesinin dördüncü etkinliği Kapadokya’da yapıldı
Türkiye’nin en büyük bağımsız ve gönüllü iş dünyası örgütü Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve ABD ..
KOP ve Kalkınma Ajansları 2. İstişare Toplantısı Yozgat’ta Yapıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 8 ilden oluşan KOP bölgesinde faaliyet g..
NEVÜ Gülşehir SBMYO Öğrencilerinden Nevşehir Sigorta Acenteleri Derneği’ne Teknik Gezi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Gülşehir Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Nevşehir Sigorta ..
NEVÜ 'Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' Alanında YÖK Tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite’ Olarak Kabul Edildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu kararıyla, 'Doğal ve Kültürel Mi..
GENÇ NEVŞEHİRLİLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Ankara'da faaliyet gösteren Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret Sanayi ..
Nevşehir sevdalısı gazetecilerin birlik ve dayanışma toplantıları sürüyor
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti bünyesinde bir araya gelen Nevşehir sevdalısı gazetecilerin birlik ve dayanışma toplantıla..
UÇHİSAR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN SÜSLÜ’DEN GAZETECİLERE MESAJ
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü 10 Ocak gazeteciler günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI