Bugun...

"ulku-ocaklari-ndan-anlamli-tiyatro-gosterisi" İLE İLGİLİ HABERLER

Donör” Adlı Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Tiyatroseverlerle Buluştu
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sivas Devlet Tiyatrosu tarafından Nevşehir Hacı Bek..
Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'den Anlamlı Veda.
31 mart 2019 yerel seçimlerinde Belediye başkanı seçilen Fatih Çiftçi, 2024 yerel seçimleri sonrası yayınladığı mesajıyl..
Enderun Eğitim Vakfı’ndan NEVÜ’ye Ziyaret
Enderun Eğitim Vakfı Genel Başkanı Mustafa Aydoğdu beraberindeki heyet ile, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ..
Forum Kapadokya’dan Dünya Down Sendromu Günü’nde “FAZLASIYLA” anlamlı proje
Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi platformu Multi Türkiye tarafından yönetilen Forum Kapadokya Dünya Down Sendromu ..
KOSGEB BAŞKANI AHMET SERDAR İBRAHİMCİOĞLU’NDAN ODAMIZA ZİYARET
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğl..
NEVÜ Öğrencilerinden Tiyatro Gösterimi: Toros Canavarı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerinin sahnelediği “Toros Canavarı” adlı tiyatro gösterimi büyük..
NEVÜ Öğrencileri ÜNİLİG Boks Türkiye Şampiyonası’ndan Şampiyonlukla Döndü
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Üniversite Sporları Federasyonu (TÜS..
Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi
Güngör Dilmen’in yazdığı ve Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği "Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını" adlı tiyatro oyunu,..
“İkinci Caddenin Mahkumu” Adlı Tiyatro Oyunu NEVÜ’de Sahnelendi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İzmi..
TİYATRO ATÖLYESİ İÇİN KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından tiyatroya ilgi duyan sanatseverler için kurulan Tiyatro Atölyesi’nde 2. dönem oyuncu kayı..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI