Bugun...

"ulkuculer-istisare-yapti" İLE İLGİLİ HABERLER

Avanos Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonunda Avanos Belediye Meclisine seçilen üyeler, Avanos Belediye Başkanı Mustafa K..
Nevşehir İl Özel İdaresi Kızılırmak Çevresine Simillium SPP. Mücadelesi Kapsamında İlaçlama Yaptı.
Nevşehir İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri MüdürlüIğü ilaçlama ekipleri Kızılırmak çevresinde Simillium SPP..
NEVESOB ODA BAŞKANLARI İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine (NEVESOB) bağlı Oda Başkanlıkları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı B..
BELEDİYE EKİPLERİ KAR TEMİZLİĞİ VE TUZLAMA ÇALIŞMASI YAPTI
Nevşehir’de etkili olan etkili olan kar yağışı dolayısıyla belediye ekipleri şehir içi yollarda ve yaya kaldırımlarında ..
KOP ve Kalkınma Ajansları 2. İstişare Toplantısı Yozgat’ta Yapıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ile 8 ilden oluşan KOP bölgesinde faaliyet g..
Ülkücüler Bilge Kaan’ı unutmadı
Nevşehir Ülkü Ocakları, 2020 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Bilge Kaan Şen’i ölüm yıldönümünde..
Nevşehir Jandarması Kaçak İçki Kontrolü Yaptı.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı, Kaçak/Sahte Alkollü İçki İle Mücadele kapsamında; 27 Aralık 2021 günü “Türkiye Müştere..
Ülkücüler kadınları unutmadı
Nevşehir’in en güçlü teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları 8 Mart Dünya Kadınlar gününde Nevşehirli kadınları unutmadı. ..
TÜRK EĞİTİM SEN; İLKSAN GÜNDEMİ İLE ÇEVRİMİÇİ TOPLANTI YAPTI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi, İl-ilçe yönetim kurulları, İlksan adayları, okul temsilcilerinin katılımı ile İlksan bi..
Nevşehir Belediyespor Karda Antrenman Yaptı
Nevşehir Belediyespor hafta içi 17.02.2021 Çarşamba günü kendi evinde karşılaşacağı Ofspor AŞ maçının hazırlıklarına kar..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI