Bugun...

"universite-ogrencisi-yasar-mete-den-2-lik-ve-gumus-madalya" İLE İLGİLİ HABERLER

GENÇ AŞÇILARDAN BRONZ MADALYA
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Kayseri'de yapılan ''İç Anadolu Bölgesi Bölge Yarışması''na ili temsilen..
Rektör Aktekin’den Vefat Eden NEVÜ Öğrencisi Büşra Bayram İçin Taziye Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, vefat eden Kozaklı Meslek Yüksekokulu (MY..
Sporcumuz Liva Nur Çelik, Milli Forma İle Bronz Madalya Kazandı
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Liva Nur Çelik, Antalya’da yapılan ve Türkiye’nin takım halinde şam..
NEVÜ Sivas Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nda
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), dokuzuncu Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (SBTÜ) tarafından koordin..
NEVŞEHİRLİ YÜZÜCÜ TRABZON’DAN BRONZ MADALYA İLE DÖNDÜ
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Yüzme Takımı sporcusu Rüzgar Biçimveren, Trabzon'da düzenlenen Küçükler Birey..
Rektör Prof. Dr. Aktekin’den NEVÜ Öğrencisi Meliha Akpınar İçin Taziye Mesajı
Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Gülşehir'de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden NEVÜ Öğrencisi Meliha Akpın..
SPORCUMUZ YAĞIZ PALA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA BRONZ MADALYA
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü atletlerinden Yağız Pala, katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3. sü ola..
NEVÜ 'Doğal ve Kültürel Miras Turizmi' Alanında YÖK Tarafından ‘Bölgesel Kalkınma Odaklı Üniversite’ Olarak Kabul Edildi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Yürütme Kurulu kararıyla, 'Doğal ve Kültürel Mi..
Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık MYO İlk Kez 40 Öğrenci Alacak
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Derinkuyu Emineana ve Yaşar Ertaş Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksekokulu ..
Rektör Aktekin “Engelsiz Üniversite Bayrakları”nı Teslim Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI