Bugun...

"uyusturucuya-gecit-yok" İLE İLGİLİ HABERLER

Uyuşturucuya Bağlı Ölümler Geçen Yıla Göre Yüzde 26 Azaldı
Uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar, hayata geçirilen uygulamalar ile ailelere yönelik bilgilendir..
Avanos Belediyesi Dilencilere Geçit Vermiyor
Avanos Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Belediyenin yetki ve sorumluluğundaki ana yol, cadde bulvar ve meydanlarda ..
Uyuşturucuya Geçit Yok
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından 15 Aralık 2020 tarihinde yapılan çalışmalarda metamfetamin ele geç..
NEVŞEHİR’DE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE GEÇİT YOK
Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler cadde ve sokakların temiz görünümü ve hijyeni konusundaki..
Jandarma İzinsiz Kazı Yapanlara Geçit Vermiyor.
Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından, 21 ve 23 Ağustos 2020 tarihlerinde İzinsiz Kazı ile Mücadele kaps..
Nevşehir'de Suç ve Suçluya Geçit Yok.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve diğer sivil ekipleri tarafından yap..
Nevşehir’de Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok.
Nevşehir’de Uyuşturucu İle Mücadele Kapsamında Yapılan Çalışmada; 15,89 gram Metamfetamin, 23,07 gram Esrar ve 0.69 Gram..
 Nevşehir'de Suç ve Suçluya Geçit Yok
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Cinayet Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 1 Kasten yaralama olayı ile ilgili ..
Nevşehir ve İlçelerinde Uyuşturucuya Darbe Üstüne Darbe
”Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından, (7) olayda (11) şahsa , ”Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı ..
Nevşehir’de Uyuşturucuya Geçit Yok.
Nevşehir'de Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından, (3) olayda (11) şahsa, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI