Bugun...

"vakifbank-tan-kredi-faizlerine-indirim" İLE İLGİLİ HABERLER

ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE KREDİ KARTI İLE ÖDEME DÖNEMİ BAŞLADI
Nevşehir’de toplu taşıma için özel halk otobüslerini kullanacak olan vatandaşlar, ödemelerini NEVKART’ın yanı sıra temas..
NTSO BAŞKANI PARMAKSIZ’DAN İŞLETMELER İÇİN KREDİ GARANTİ FONU DESTEĞİ TALEBİ
NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, Kovid-19'un etkisini yaşayan sektörlerin 29 Nisan – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uyg..
Nevşehir’de 37 Kadın Girişimciye Mikro Kredi Desteği Verildi
Nevşehir İl Özel İdaresi kredi programı çerçevesinde Nevşehir’de yaşayan 37 kadın girişimciye kredi çekleri, Nevşehir Va..
Başkasına Ait  Kredi Kartından Para Çeken Üç Şahıs Tutuklandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Nevşehir'de başarılı çalışmalarına..
NEVŞEHİR ESNAF ve SANATKARLAR KREDİ ve KEFALET KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI AY’DAN AÇIKLAMA.
NEVŞEHİR ESNAF ve SANATKARLAR KREDİ ve KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI KEMAL AY yaptığı açıklamada; Koronavirüs (Kovid-19) ..
Banka veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması Suçundan 1 Kişi Tutuklandı.
Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şikayet üzerine Banka veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması suçu k..
NTSO’DAN 5 MİLYON TL. KREDİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünd..
VakıfBank’tan kredi faizlerine indirim
VakıfBank, kamu personeline özel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını 1.000 TL – 10 bin TL arasında yüzde 1.17’den yüzde 1.15..
VakıfBank’a 100 milyon euro kredi
VakıfBank, Avrupa Yatırım Bankası (AYB) tarafından KOBİ ve orta büyüklükteki işletmelere kullandırılmak üzere tahsis edi..
Başkanlardan Rektör Kılıç’a Teşekkür Ziyareti
Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Çelik ile Avanos Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı M..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI