Bugun...

"vatan-partisi" İLE İLGİLİ HABERLER

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN NTSO’YA ZİYARET
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, MHP İl Ziyaretleri kapsamında''gerçekleşen ''ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU..
Deva Partisi Basın Açıklaması Nevşehir Sahipsiz Değildir.
Nevşehir Deva Partisi İl Başkanı Alper ATABAY Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh BÜYÜKKILIÇ'ın sosyal medya hesa..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, “ÇANAKKALE VATAN TOPRAKLARINA KARŞI DUYULAN BAĞLILIĞIN VÜCUT BULMUŞ HALİDİR”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, “Çanakkale’de kazandığımız zafer, bir milletin birlik ve beraberlik içe..
Vatan Partisinden Haber Gülşehir'e Ziyaret.
Vatan Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Meliha Atalay Haber Gülşehir imtiyaz sahibi Samet Ateş'i ziyaret ett..
Chp ve Vatan Partisinden NTB'ye "Referandum" Ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi ve Vatan Partisi, Nisan ayında yapılması planlanan referandum öncesi aldığı "Hayır” kararının ar..
Mantarkayapost'dan Gülşehir Akparti ve Chp Yönetimine Ağır Eleştiri
Gülşehir'de yayın yapan Mantarkaya post haber sitesi bu kezde Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir ilçe Teşkilatı ve Cumh..
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dern..
Genel Sekreter ÇÖMÇE'den Sağlık Çalışanlarına Demokrasi ve Şehitler Mitingi Çağrısı
Vatanına sahip çıkıp bir çağrı ile bir kahramanlık destanı yazıp demokrasiyi daha da güçlendiren yiğit halkımızın 20 gün..
Nevşehir'de 35 STK, Darbe Girişimini Lanetledi.
Nevşehir’de, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) ve Kapadokya Genç İşadamları Derneğinin (GİAD) öncülük ettiği ve 35 siv..
CHP, Jandarma’nın 177’ inci kuruluş yıldönümü törenlerine katıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nevşehir il ve merkez ilçe yöneticileri Jandarma teşkilatının 177’ inci kuruluş yıldönümü ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI