Bugun...

"yesil-donusumle-rekabet-avantaji-saglayacagiz" İLE İLGİLİ HABERLER

‘Yeşil dönüşümle’ Rekabet Avantajı Sağlayacağız
Dünyanın en büyük ilk 3 ihracatçı ülkesi arasına girmek için çalışmalarını sürdüren Türk tekstil sektörü, Sürdürülebilir..
İZMİT-KANDIRA-KAYNARCA YOLU İLE YILDA 109,2 MİLYON TL TASARRUF SAĞLAYACAĞIZ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İzmit-Kandıra-Kaynarca yolu ile lojistik merkezi konumunda bulunan Koca..
DERE YATAKLARI ISLAH EDİLEREK YEŞİL ALANLARA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından, 4 farklı mahallede bulunan dere yatakları ıslah edilerek bu bölgelere park ve yeşil alan..
Daha Yeşil Bir Kampüs İçin Orman Genel Müdürlüğü ile NEVÜ Arasında Ağaçlandırma Protokolü İmzalandı
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörlüğü arasında NEVÜ Kampüsünün ağaçla..
NEVŞEHİR BELEDİYESİ,ŞEHRİN YEŞİL ALAN AĞINI ARTIRIYOR
Nevşehir Belediyesi’nin yeşil alan oranının artırılmasının yanı sıra, çocuk oyun ve dinlenme alanlarının modernizasyonla..
NEVŞEHİR'DE REFÜJ VE YAN BANDLARDA YEŞİL ÖRTÜ
Nevşehir’in en önemli yollarından biri olan Millet ve Fevzi Çakmak Caddelerinin refüj ve yan bantları adeta yeşil bir ör..
REKABET KURUMU TOPLANTISI NTSO’DA GERÇEKLEŞTİ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Rekabet Kurumu tarafından Rekabet Kurumu Faaliyetleri ve Rekabet Hukuku hakkında bi..
Avanos Belediyesi'nden Kazlara Kuluçka Öncesi Yeşil ve Kuru Yem Takviyesi
Avanos’un ve Kızılırmak’ın sevimli maskotlarına, Avanos Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü “Yemek Bizden, Su Irmak’..
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde YEŞİL MASA Uygulaması Başladı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Yeşil Masa" uygulaması; Bakanlıkça verilen hizmetler..
 635 Asansöre Yeşil Etiket
Nevşehir il merkezinde gerçekleştirilen kontrollerde geçen yıl içerisinde 635 asansörün yeşil etiket kapsamında değerlen..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI