Bugun...


ÖZEL KARDELEN KOLEJİ'NDE 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI COŞKULU BİRŞEKİLDE AÇILDI
Nevşehir Özel Kardelen Koleji'nde 2014-2015 eğitim öğretim yılı coşkulu bir şekilde açıldı.

ÖZEL KARDELEN KOLEJİ'NDE 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI COŞKULU BİRŞEKİLDE AÇILDI
+ -

 

 

Özel Kardelen Koleji'nde 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılış programı düzenlenen tören ile başladı. Kardelen Koleji eğitim komplekslerinde düzenlenen törene öğrencilerin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük bir ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Özel Kardelen Koleji'nde düzenlenen törende açılışkonuşmasını yapan Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan, Bugün itibariyle 2014-2015 eğitim ve öğretim yılına başlamış bulunmaktayız. 12 Haziran 2015 tarihine kadar sürecek olan bu eğitim ve öğretim yılının hepimize hayırlıolmasını diliyorum diye konuştu. Kaplan konuşmasına şöyle devam etti. ''Gerek veli ve öğrencilerimizden gerekse öğretmen arkadaşlarımızdan önceki yıllarda olduğu gibi yine bizimle devam edenlerin yanı sıra aramıza yeni katılanlarınız da bulunmaktadır. Bu açılış töreni münasebetiyle hepinize bir kez daha hoşgeldiniz diyorum. Kardelen Koleji olarak bu yaz tatili dönemini yine büyük bir yoğunluk içerisinde geçirdik. Eğitim kurumlarımız bünyesine anaokulu için ayrıbir bina kazandırmış olmanın mutluluğunu ve gururunu sizlerle paylaşıyoruz. Yeni binamızın yapılışı sürecinde desteğini bizden esirgemeyen ve çocuğunu bizlere emanet ederek bize olan güvenini gösteren değerli velilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Sizler bölgenin en geniş kapasiteli anaokuluna çocuğunuzu göndererek onun eğitimine vermiş olduğunuz önemi gösterdiniz. Çocuğunuz sayesinde sizlerle ortak bir paydada buluşmuş olmanın sevincini Kardelen Koleji olarak yaşadığımızıbilmenizi isterim.Tatil dönemi boyunca sadece yeni bir bina yapmakla yetinmeyip mevcut binamızda da gerekli bakımları ve düzenlemeleri büyük bir hassasiyetle gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Nevşehir halkının Kardelen Koleji’ne olan ilgisinin her geçen yıl daha da artması çalışma şevkimizi bir kat daha artırmaktadır.Anaokulu binasını ayırarak ilkokul ve ortaokul kısmının genişlemesini sağlamanın yanında velilerimizin talebi doğrultusunda fen lisesi için ikinci bir sınıfı daha bu yıldan itibaren açmış bulunmaktayız. Okulumuza olan bu ilginin artış göstermesi bizi gururlandırmakta ve daha iyisini gerçekleştirebilmek için bize güç vermektedir.''

Özel Kardelen Koleji Genel Müdürü Ali Kaplan'ın konuşmasının ardından öğrenciler Kardelen Koleji marşını söylediler. Programİstiklal Marşı'nın söylenmesiyle sona ererken öğrenciler ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte 2014-2015 eğitim öğretim yılına merhaba demenin sevincini yaşadılar.




Editör: SAMET ATEŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI