Bugun...

"10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi/reklam/s/keywords/10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi/reklam/1" İLE İLGİLİ HABERLER

BAŞKAN PARMAKSIZ’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ..
BAŞKAN ARI’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan ..
Vali İnci Sezer Becel'in '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı
'Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin doğrusunu insanlara ulaşmasını sağlamak gi..
Belediyeye Girmeye Çalışan 5 Küçükbaş Dünya Medyasında.
Nevşehir'de sürüden ayrılan 5 küçükbaş hayvanın belediye binasına girmeye çalışması anında ortaya çıkan görüntüler sosya..
BAŞKAN ARI OKULLARA ÇİÇEK GÖNDERİP ÖĞRETMENLERİN GÜNLERİNİ KUTLADI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’deki öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü okullarına gönderdiği canlı içekler..
PARMAKSIZ’DAN NEVŞEHİR GAZETECİLER CEMİYETİNE GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin kundaklanan ..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetine büyük saldırı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinin aracı cemiyet binası önünde kundaklandı.
Derinkuyu Ocak Başkanı dünya evine girdi
Derinkuyu Ülkü Ocakları Onur Karataş, Hamiyet ve Fuat Yolalan’ın biricik kızları Kevser Yolalan ile hayatlarını birleşti..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nden Vali Becel’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti yöneticilerini makamında kabul eden Vali Becel, “Yerel basın, yöneticiler için de büyük bi..
Türkiye’nin ilk yerli balonu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın gökyüzünde kutladı
Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde üretilen yerli ve milli ilk sıcak hava balonu 19 Mayıs Ata..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI