Bugun...

"10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi/s/keywords/10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi/21/s/keywords/10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi/s/keywords/10-ocak-calisan-gazeteciler-gununu-kutladi/21/8" İLE İLGİLİ HABERLER

AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR NEVŞEHİR HALKININ BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mustafa Rauf Yanar, Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm İslam Alemi’nin ve Nevşehirli vatand..
AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI AVŞAR RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Ocak’ta bayramlaşma 2. Gün
Nevşehir Ülkü Ocakları tarafından bayramın 2. Günü bayramlaşma programı düzenlenecek. Ocak Binasında gerçekleşecek olan ..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR, KADİR GECİSİNİ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, tüm İslam âleminin ve Nevşehirli vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutl..
Ülkücüler, Eczacıların günün kutladı
Nevşehir Ülkü Ocakları Ortaöğretim Birimi 14 Mayıs Eczacılar Günü dolayısıyla İl merkezinde ki eczacılara “Türk Milliyet..
Başkan Çiftçi, 12 Mayıs Anneler Gününü Kutladı.
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan anneler günü münasebetiyle bir mesaj yay..
AK PARTİ İL BAŞKANI YANAR ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar; “sevgi, sabır ve fedakârlıkları hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek ..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Başkan Arı’ya destek
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, kamuoyunda yıpratılmaya çalışılan AK Partili Nevşehir Belediye..
TÜRK EĞİTİM SEN NEVŞEHİR ŞUBESİ 100.YILDA AYNI RUHLA 1 MAYIS’I SAMSUN’DA KUTLADI.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi yöneticileri bir heyetle Samsun’da yapılan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlama progra..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Arı’ya ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti. ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI