Bugun...

"100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/16/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/16/15" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Açıkgöz'den Şehit Aileleri Kermesine Destek.
Altınyıldız Koleji Şehit Aileleri Kermesine katılan Milletvekili Açıkgöz,görev alan öğretmen ve öğrencileri kutlayarak,k..
Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde Öğle Yemeği Denetimi Yapıldı.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN Şehit Hamide Sibel Çetinkaya Anadolu Lisesinde öğle yemeği denetiminde..
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceylan ve Beraberindekiler'den Emniyet Müdürü Çağlı'ya Taziye ziyareti.
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN ve beraberindeki heyet, Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaret..
Gülşehir çok programlı Anadolu Lisesi'nden Halisdemir'in Kabrine Anlamlı ziyaret.
Gülşehir çok programlı Anadolu lisesi imam hatip bölümü mesleki tatbikat ve Arapça kulübü Öğretmenler ve Öğrencileri Şe..
Rektör Kılıç, Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Açılışına Katıldı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminde Ankara Gölb..
MİLLETVEKİLİ GİZLİGİDER, GÜLŞEHİR'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Ak Parti Nevşehir Milletvekilimiz sayın Ebubekir GİZLİGİDER 12.08.2016 tarihinde Gülşehir ilçemizde yapımı tamamlanan 30..
SPOR AİLESİNDEN ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİRİN KABRİNE ZİYARET
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile birlikte 15 Temmuz'daki darbe girişimi sıra..
ŞEHİT POLİS NURETTİN TEKİN TÖRENLE UĞURLANDI
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Nurettin TEKİN’i..
ŞEHİT AİLELERİ BELEDİYE BAŞKANI ÜNVER’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ'NDE BULUNDU
Nevşehir Şehit Aileleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığında bir grup şehit ailesi ile gazi Nevşehir ..
Belediye Başkanı Ünver’in Çağrısı Yankı Buldu
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in okul servis araçlarıyla şehir içi yolcu taşımacılığı yapan işletmelerin şehit v..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI