Bugun...

"100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/5/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/5/4" İLE İLGİLİ HABERLER

Şehit Polis Hamza Irmak, Tekbir ve Dualarla Uğurlandı.
Hakkari'de, terör örgütü PKK mensuplarının patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirdiği hain saldırıda şehit düşen Gülşehirli..
ŞEHİT POLİS MEMURU SALİH AKSU TÖRENLE UĞURLANDI
Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın hücre evine yapılan baskında çıkan silahlı çatışmada şehit düşen Aksaraylı polis memu..
Zeki Tekiner, ölümünün 36. yıldönümünde anıldı
CHP Nevşehir İl Başkanlığı görevini yaparken silahla vurularak öldürülen Zeki Tekiner ölümünün 36. yıldönümünde düzenlen..
Mehmet Oflaz Şehit Oldu!!! SON DAKİKA SON DAKİKA
Gülşehir ilçesi'nde uzun bir süre görev aldıktan sonra geçen senelerde Adana iline tayin olan ve geçtiğimiz günlerde gör..
Ovaören Ortaokulu'ndan; ''Bacımın Gelinliği'' Adlı Tiyatro Gösterimi ve Şiir Dinletisi.
Ovaören Ortaokulunda 01.06.2016 Çarşamba günü 19.30 ile 21.00 saatleri arasında Bacımın Gelinliği Adlı Tiyatro Gösterimi..
Alparslan Ortaokulu'ndan Yıl Sonu Sergi Programı.
Gülşehir Alparslan Ortaokulu Müdürlüğünce Yıl sonu sergisi düzenlendi.
Şehit Ateşi!!! Hacıbektaşlı Uzman Çavuş Emre Türkmen Şehit Düştü!! SON DAKİKA...
Van İline bağlı Çaldıran İlçesi'nde Görev alan 27 yaşındaki uzman çavuş Emre Türkmen, PKK'lı Teröristlerin yol kenarına ..
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ KAZIM AY TÖRENLE UĞURLANDI
Ağrı dağı bölgesine intikal sırasında kayalıklardan düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastane de şehit düşen Aksa..
NGC BAŞKANI EKİCİ’DEN TAZİYE MESAJI
Hakkari’nin Çukurca Çığlı üs bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için Nevşehir Gazeteci..
Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu'ndan Geleneksel Bahar Şenliği
Gülşehir 100. Yıl Ortaokulu, İlçemiz İşadamlarından Metin Gürlek ve Oruç Reis Mahallesi Muhtarı Turgay Nail Yıldırım Spo..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI