Bugun...

"100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/5/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/s/keywords/100-yil-sehit-sahin-kaya-ortaokulu-torenle-acilacak/5/4" İLE İLGİLİ HABERLER

Çiftçi ve Ekibi Şehit Şahin Kaya'yı Unutmadı.
Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi ve Ak Parti ilçe teşkilatı üyelerinden oluşan ekip Şehit Şahin Kaya'yı şehad..
Gülşehir-Alemli Köyü Muhtarı Kaya, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Gülşehir ilçesine bağlı Alemli Köyü Muhtarı Musa Kaya’nın cenazesi, Alemli Köyü Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan..
Kaymaklı Ortaokulu Öğretmen Ve Öğrencilerinden Göktürk Yazıtları Maketi
Nevşehir Merkez Kaymaklı Ortaokulu Sosyal Bilgiler öğretmeni Mahmut Kaya ve öğrencileri Türk tarihini hatırlatmak amacıy..
ŞEHİT POLİS FURKAN DEMİR İÇİN MEVLİD-İ ŞERİF OKUNDU
Diyarbakır’ın Sur ilçesinde polis ekibini taşıyan aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce düzenlenen saldırıda ağır..
Ramazan Kaya Mahalle Muhtarlığı Adaylığına Göz Kırptı
Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin şehrinde PKK/YPG ve DEAŞ’lı teröristlere yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Har..
ŞEHİT FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
İsrail askerlerinin saldırısı sonucu şehit olan Filistinliler için Merkez Kurşunlu Camii’nde öğle namazının ardından gıy..
FATMA ŞAHİN VE HÜLYA KOÇYİĞİT NEVŞEHİR’E GELİYOR
AK Parti Siyaset Akademisi eğitimleri kapsamında Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ünlü sinema sanatç..
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ŞAHİN KAYA'NIN İSMİ SOKAKTA YAŞATILIYOR
Afrin’de ülkemizin sınır güvenliğinin sağlanması amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Opera..
Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir'de Düzenlenen Törenle Kutlandı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen bir tören ile..
Şehit Şahin Kaya'nın Baba Ocağına Ziyaret.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin PKK/KCK-PYD/YPG-DEAŞ’lı teröristlere karşı yürüttüğü Zeytin Da..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI