Bugun...

"15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/14/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/14/16/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/14/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/14/16/21" İLE İLGİLİ HABERLER

Vali AKTAŞ, Nevşehir Ziraat Odasını ziyaret etti.
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir ziraat odası başkanı Hüseyin ALTINIŞIK makamında ziyaret etti.
GÖR-BİR’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET
Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği’nin (GÖRBİR) yönetici ve üyeleri, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıve..
Gülşehir çok programlı Anadolu Lisesi'nden Halisdemir'in Kabrine Anlamlı ziyaret.
Gülşehir çok programlı Anadolu lisesi imam hatip bölümü mesleki tatbikat ve Arapça kulübü Öğretmenler ve Öğrencileri Şe..
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Anlamlı Ziyaret
Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Nevşehir 15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dern..
DİN GÖREVLİLERİNDEN EMEKLİ İMAMLARA ZİYARET
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından organize edilen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Din görevlil..
NEVŞEHİR ANADOLU LİSESİ’NDEN DUYGULANDIRAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI
Nevşehir Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri anma progr..
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler'den Ertekin ve Ceylan'a ziyaret.
Fen Lisesini Kazanan Öğrenciler, İlçe Kaymakamı Murat ERTEKİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz CEYLAN'ı Makamında Zi..
TÜGVA’DAN AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER’E ZİYARET
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Nevşehir İl Başkanı Hüsamettin Ellilaltı ve yürütme kurulu üyeleri, AK Parti Nevşehir İl B..
Ekici: Milli iradeden yana olan gazetecilere teşekkür ediyorum
NGC Başkanı Ekici, “Darbe girişimi sırasında ve sonrasında demokrasi ve milli iradeden yana tavır alan gazetecileri kutl..
TANRIVER’DEN GAZETECİLERE ÖZEL TEŞEKKÜR
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’in her konuda gür sesi olan basın mensuplarının, darbe girişi..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI