Bugun...

"15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/14/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/14/35/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/14/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/14/35/29" İLE İLGİLİ HABERLER

Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ’den NEÜ'ye Ziyaret
Eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı ve Ak Parti Kurucu Üyesi Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ Nevşehir Hacıbektaş Üniversitesini ziyaret..
NGC’den Anadolu Ajansına ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ekici ve yönetim kurulu üyeleri, AA Nevşehir Bürosunu ziyaret etti
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisinden Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Nevşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Ali KOÇAK ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ünive..
İlçe Kaymakamlarından Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Nevşehir’in Gülşehir, Kozaklı, Avanos ve Hacıbektaş İlçe Kaymakamları, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Pr..
Gülşehirli Ak Kadınlar; 15 Temmuz Gazisi'nin Kızılkaya Köyü'nde İkamet eden Annesini Ziyaret Ettiler
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir Kadın Kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim Kurulu üyeleri 16 Nisan'..
Milletvekili AÇIKGÖZ, Kanada/ Montreal Ziyaret Gerçekleştirdi.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ' ün, Kanada/ Montreal ziyaretini..
AGD Nevşehir Şubesinden Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ya Ziyaret
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Nevşehir Şube Başkanı Abdurahim Doğru ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Ün..
 Kaymakam Tekin'den Yüksekli Köyüne ziyaret.
Gülşehir İlçe Kaymakamı Çağlar Tekin Gülşehir'e bağlı Yüksekli Köyüne ziyarette bulundu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Referandum Çalışmaları Kapsamında Nevşehir'e Geldi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Nevşehir’de, Belediye Başkanı Hasa..
Nevşehir Milletvekillerinden DSİ Genel Müdürüne Ziyaret
Ak Parti Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider DSİ Genel Müdürü Murat ACU’yu makamında ziyaret e..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI