Bugun...

"15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/3/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/3/37/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/3/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/3/37/28" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici’den Eren’e ziyaret
NGC Başkanı ve TGF Genel Sekreteri Ekici, Göreme Belediye Başkanı Eren’i ziyaret etti.
KAPTİD BAŞKANI DİNLER’DEN BELEDİYE BAŞKANI ARI’YA ZİYARET
KAPTİD (Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği) Başkanı Yakup Dinler, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’..
Milletvekili Sarıaslan, Adana Milletvekili Şevkin ile Birlikte Kızılay Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret ettiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan ve parti genel merkezi görevlendirmesiyle Nevşehir’e gelen..
TURGUTLU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDAN NTSO’YA ZİYARET
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Tüzün ve Meclis..
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Gür’den NEVÜ Rektörü Bağlı’ya Ziyaret
Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar..
KAPADOKYA GÖREMESPOR’DAN ZİYARET
Kapadokya Göremespor Kulübü Başkanı Hasan Çiner ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziya..
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Okul servis şoförlerini okul önünde ziyaret etti.
Vali İlhami Aktaş, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk gününde sabah saatlerinde Mehmet Gülen İlkokulu ve Ortaokulu önü..
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk, Uçhisar Haydar Çankaya Okulu’nu ziyaret etti.
2019-2020 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle Nevşehir’de düzenlenen etkinliğe katılan Milli Eğitim Bakanı Prof..
GÜLŞEHİR SAVCI VE HÂKİMLERİNDEN İADE-İ ZİYARET
Gülşehir Cumhuriyet Savcısı Uğur İhtiyaroğlu ile beraberindeki heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a iade-i ziyarette bu..
CEMALETTİN SARAR’DAN HİSARCIKLIOĞLU’NA ZİYARET
Eskişehir Ticaret Odası’nın Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Sarar Giyim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Türki..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI