Bugun...

"15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/30/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/30/2/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN NTSO’YA ZİYARET
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, MHP İl Ziyaretleri kapsamında''gerçekleşen ''ADIM ADIM 2023; İL İL ANADOLU..
Kaymakam Polat, BİLKUR Tuz Üretim Tesisini Ve HES Santralini Ziyaret Etti.
Gülşehir Kaymakamı Şeyma Polat, BİLKUR Tuz Üretim Tesisini Ve HES Elektrik üretim Santralini Ziyaret Etti.
PÜSİAD YÖNETİMİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Birol Güney ve Yönetim Kurulu Ü..
Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinden Başsavcı Çınar’a ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar’ı ziyaret etti.
Vali Becel Esnaflara Gül Takdim Etti
Nevşehir Valisi İnci Becel Sezer, 13-19 Eylül 2021 tarihleri arasında kutlanan 34. Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında..
CHP HEYETİNDEN BAŞKAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan , İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki bir grup milletvekili, Nevşehir Tic..
15 TEMMUZ MAHALLESİ VE 2000 EVLER MAHALLESİNDE ALTYAPI YENİLEME VE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI DOLAYISIYLA BU YOLLAR TRAFİĞE KAPATILIYOR
Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Mahallesi’ndeki Vefa Küçük Caddesi ile 2000 Evler Mahallesi’nde gerçekleştirile..
Vali İnci Sezer Becel’in 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Mesajı
24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, "Gazeteciler ve Basın Bayramı" olarak her yıl 24 Temmuz`d..
Ekici’den TÜGVA’ya ziyaret
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, Türki..
Rektör Aktekin’den Funny Gıda ve Funny Cam A.Ş.’ye Ziyaret
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Organize Sanayi Bölgesi’nde faal..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI