Bugun...

"15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/42/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/42/29/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/42/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/42/29/3" İLE İLGİLİ HABERLER

TAPU KADASTRO MÜDÜRÜ ALABAŞ’TAN TANRIVER’E ZİYARET
Nevşehir Tapu ve Kadastro İl Müdürü Selim Alabaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver’i ziyaret etti. ..
İl Jandarma Komutanı Yiğit’ten Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) ..
Azerbaycan Milletvekili Paşayeva, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti
Azerbaycan Milletvekili ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Vekili Ganire Paşayeva, İlimiz Val..
Doç.Dr. MEHMET ÇERİBAŞ’DAN VALİ AKTAŞ’A ZİYARET
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinden Türkçe ve Yabancı Dil Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Müdürü Doç.Dr. Meh..
AK Parti Eski Milletvekili Koyuncu’dan Rektör Bağlı’ya Ziyaret
23. dönem AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazh..
Gizligider, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Gününü kutladı.
AK Parti Nevşehir milletvekili Ebubekir Gizligider, yayımladığı mesajla gazetecilerin 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazetec..
Bakan SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını Kutladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide SARIEROĞLU, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir Kutlama Mesaj..
Uğur, Aday Öğrencileri Üniversitemize Davet Etti
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, üniversite tercihi yapacak öğrencileri Nevşehir Üniversitesi'ni terc..
DİRİLİŞ MEYDANINDA DEMOKRASİ NÖBETİ , SABAH NAMAZININ KILINMASI İLE TAMAMLANDI
Nevşehir ‘de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri devam ediyor. 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü men..
Gülşehir'de 15 Temmuz Yürüyüşü Gerçekleştirilecek.
Gülşehir ilçesinde ''15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri'' kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü bir yür..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI