Bugun...

"15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/47/iletisim/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/47/iletisim/54" İLE İLGİLİ HABERLER

Rektör Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Kavak Beldesini Ziyaret Etti
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar BAĞLI, Nevşehir merkeze bağlı Kavak Beldesini ziyaret et..
UCLG-MEWA GENEL SEKRETERİ DUMAN, ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Orta Doğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCLG-MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, N..
NEVŞEHİR DEFTERDARI ORHAN TAŞ’DAN PARMAKSIZ’A ZİYARET
Nevşehir Defterdarı Orhan TAŞ ve beraberinde bulunan Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal UYGUN ile Gelir Müdürü V. Eşref ..
Milletvekili Gizligider ve beraberindeki Nevşehir heyeti'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ziyaret.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider beraberindeki Nevşehir heyeti ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınd..
MEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ EROL UÇMAZBAŞ,ÜNVER’İ ZİYARET ETTİ
Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ) Genel Müdürü Erol Uçmazbaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret..
Eğrikuyu Köyü'nden Ahmet Taş Vefat Etti
Gülşehir İlçesi Eğrikuyu köyü sakinlerinden Ahmet Taş Vefat Etti
ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA KAÇEM’İ ZİYARET ETTİLER
Kapadokya Eğitim Akademisi Derneği ile İngiltere’de bulunan Proxis Europe isimli sivil toplum kuruluşunun birlikte hazır..
Vali Aktaş’dan Bakan Soylu’ya Ziyaret.
Bu yıl ki Nevşehir’de yapılan TRT 39.Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri için Nevşehir’de bulunan ve 26 ül..
Nevşehirspor Taraftarları Derneğinden Rektör BAĞLI’ya Ziyaret
Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Serdar YILMAZ ve beraberindeki heyet, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi R..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER VALİ İLHAMİ AKTAŞ VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi halk oylaması sürecinin s..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI