Bugun...

"15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/6/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/6/35/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/6/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/s/keywords/15-temmuz-demokrasi-gazilerini-ziyaret-etti/6/35/51" İLE İLGİLİ HABERLER

Yeni Seçilen İl Genel Meclis Başkanı ve Üyelerinden Ziyaret
31 Mart Mahalli İdareler seçimi sonrasında İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen üyeler ile bu üyeler tarafından Meclis B..
POLİS MEMURU YILDIRICI’NIN AİLESİNE ZİYARET
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Şırnak’ın Cizre İlçesinde meydana gelen trafik kazası sonucu hayatını kaybeden, Nevşehirli..
AK PARTİ MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ VE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI HEYETİ, BAŞKAN ARI'YI TEBRİK ETTİ
AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı A..
Konya Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesinden Rektör Bağlı’ya Ziyaret
Konya Mevlana Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mevlüt Özdemir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Pr..
NGC’den Crowne Plaza Müdürü Devrim’e ziyaret
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Crowne Plaza Genel Müdürü Adnan Devrim’i ziyaret etti.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Nevşehirli Vatandaşların Kandilini Tebrik Etti
AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Miraç Kandil’ini tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar g..
SEÇEN,HEMŞEHRİLERİNE MESAJ İLE VEDA ETTİ
31 Mart 2019 Pazar günü görev süresi sona erecek olan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hemşehrilerine duygu dolu ..
Kürk'den Ünlüsoy'a Anlamlı Ziyaret.
Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Şengezer Kürk, Gülşehir'de 4 dönem Belediye Başkanlığı görevin..
GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI YERLİKAYA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ
Nevşehir’de bulunan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti Nevşehir heyeti ile birlikte esnafları iş..
NGC yönetimi Başkan Yıldız´ı ziyaret etti
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici ve yön..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI