Bugun...

"19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/iletisim/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/iletisim/24/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/iletisim/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/iletisim/24/16" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir Kaymakamı ERTEKİN'nden, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı.
Gülşehir Kaymakamı Murat ERTEKİN, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Gülşehir'in Köylerinde kanalizasyon alt yapı ve Asfaltlama çalışması yapılıyor.
Gülşehir Kaymakamı Murat ERTEKİN Gülşehir ilçesi Ovaören köyünde yapımına başlanan kanalizasyon alt yapı çalışmalarını ..
Rektör Prof. Dr. Kılıç'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü Mesajı
Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü münasebetiyle bir Mesaj yayınladı...
MİLLETVEKİLİ GİZLİGİDER, GÜLŞEHİR'DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Ak Parti Nevşehir Milletvekilimiz sayın Ebubekir GİZLİGİDER 12.08.2016 tarihinde Gülşehir ilçemizde yapımı tamamlanan 30..
 Gülşehir TOKİ Kuraları Detaylı İSİM Listesi.
Gülşehir Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde yapılan 300 konut çekilen kurayla sahiplerini..
AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER, DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, açıklamasında; “15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen darbe girişimine ..
AÇIKGÖZ “Gülşehir’ e Yakışan Gül Gibi TOKİ Konutlarımız Hayırlı Olsun”
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ..
Nevşehir, Mustafa Yıldızdoğan İle Coştu
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne sızan FETÖ Paralel Devlet Yapılanması(fETO/PDY) mensuplarınca 15 Temmuz günü gerçekleştirilen..
Genel Sekreter ÇÖMÇE'den Sağlık Çalışanlarına Demokrasi ve Şehitler Mitingi Çağrısı
Vatanına sahip çıkıp bir çağrı ile bir kahramanlık destanı yazıp demokrasiyi daha da güçlendiren yiğit halkımızın 20 gün..
Ünlü Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos’da Nevşehirlilerle Buluşuyor
Türk Halk Müziğinin usta isimlerinden Mustafa Yıldızdoğan, 6 Ağustos Cumartesi günü Nevşehir Belediyesi’nin organizasy..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI