Bugun...

"19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/1/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/1/47/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/1/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/1/47/29" İLE İLGİLİ HABERLER

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak
Terör elebaşı Fetullah Gülen’in, Türk askeri üniforması kılığına soktuğu teröristleri tarafından gerçekleştirilen hain d..
GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA, 25 HAZİRAN PAZAR GÜNÜ YAPILACAK
Nevşehir’de, Ramazan Bayramı nedeniyle düzenlenecek geleneksel bayramlaşma, Ramazan Bayramının birinci günü olan 25 Hazi..
Dünya Yoga Günü’ Akmerkez’de kutlanacak
Dünyanın her yerinde 21 Haziran tarihinde kutlanan ‘Dünya Yoga Günü’, Adnan Çabuk Yoga Vakfı ve Hindistan Başkonsolosluğ..
''Ak Parti Gülşehir Kadın Kolları'' 'Ramazan Ziyaretlerine Devam Ediyor.
Ak Parti Kadın kolları Başkanı Sultan Güçlü ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayı nedeniyle ev ziyaretleri..
Kaymakam Tekin'den Şehit Annelerine ''Anneler Günü'' Ziyareti.
Anneler günü münasebetiyle, Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN İlçemize bağlı köylerde ikamet eden şehit annelerini anneler..
Gülşehir'de ''Çocuklarımız Eğleniyor Projesi'' Gerçekleştirildi.
Gülşehir Kaymakamı Çağlar TEKİN ve beraberindeki heyet, Gülşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Gülşehir İlçe..
GİZLİGİDER’DEN GÜLŞEHİR ÇİFTÇİSİNE MÜJDE
Gülşehir havzasında bulunan köylerimizin kuyu ruhsatlarıyla ilgili yaşadıkları mağduriyeti gidermek amacıyla yaptığımız ..
Gülşehir TOKİ'de Bahar Şenliği Düzenlendi
Gülşehir Toplu Konut İdaresi konutlarında bu yıl ilki gerçekleştirilen bahar şenliği ve pilav günü etkinliği düzenlendi...
Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy´a silahlı saldırı
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ile Gülşehirli esnaf Selim P. arasında çıkan tartışmada silah konuştu...
PARMAKSIZ’DAN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlad..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI