Bugun...

"19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/38/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/38/63/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/38/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/38/63/21" İLE İLGİLİ HABERLER

Başkan Çiftçi'den Gülşehir Esnafına Teşekkür Ziyareti
Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ve Beraberindeki İlçe Başkanı Erkan Çiftçi ile yönetim kurulu üyelerinden olu..
Göreme’de Turizm Haftası Kutlandı
Türkiye’nin önemli Turizm merkezlerinden biri olan Göreme 15-20 Nisan Turizm Haftası nedeniyle, Göreme Açık Hava Müzesi..
Vali Eşi Songül Aktaş, Sevgi Evlerinde Çocukların Doğum Günü Kutlamasına Katıldı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasy..
Polis Teşkilatının 174. Yılı Gülşehir'de Kutlandı.
Türk Polis Teşkilatının 174. yılı Gülşehir Hükümet konağı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen çeşitli prog..
Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Avanos, ilçelerinde Helikopterli Trafik Denetimi
İçişleri Bakanlığının “Trafik Kazalarını Önleme Planı” konulu talimatı kapsamında, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı soru..
BAŞKAN ARI’NIN 5 NİSAN AVUKATLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Arı, hukuk sist..
Ak Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi Oyunu Kullandı.
Adalet ve Kalkınma Partisi Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi oyunu kullandı.
Nevşehir-Gülşehir-Derinkuyu-Acıgöl-Kozaklı-Ürgüp-Avanos-Hacıbektaş ''Aranan 18 Kişi Yakalandı
Nevşehir İl genelinde, genel asayişin temini ile vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin ön..
Gülşehir'de Araç İçerisinde 7 Gram Esrar Ele Geçirildi.
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerince durdurulan araç içerisinde 7 gram esrar maddesi ele geçirildi...
Baharın Müjdecisi ‘Nevruz Bayramı’ NEVÜ’de Coşkuyla Kutlandı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından geleneksel olarak düzenlenen Nevruz kutlama etkinlikleri yoğun ..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI