Bugun...

"19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/50/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/50/62/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/50/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/50/62/5" İLE İLGİLİ HABERLER

Milletvekili Açıkgöz'den 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. Yıl Dönümü Mesajı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Ça..
Prof. Dr. Filiz Kılıç’tan 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç 18 Mart Çanakkale Zaferi Haftası ve Şehitler Günü n..
Ünver, Çanakkale Zaferi Milletimizin Dünya Tarihine Altın Harflerle Yazdığı Destanın Adıdır.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, tarih sahnesinde farklı bir milletin egemenliği altında yaşamamış büyük Türk Mi..
Vali Ceylan'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü Mesajı.
Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.
Emekli Zabıta Memuru Recep Çaycı Hayatını Kaybetti.
Gülşehir Belediyesi'nde uzun yıllar zabıta memuru olarak görev alan ve yaklaşık 6 ay kadar önce emekliye ayrılan Recep Ç..
 100.Yıl Ortaokulu'ndan İstiklal Marşı 95. yıldönüm ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı
İstiklal Marşı´nın kabul edilişinin 95. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü münasebetiyle, 100.Yıl Ortaokulu tara..
Gülşehir,14 Mart Pazartesi - 19 Mart Cumartesi Tarihleri arasında 6 Günlük Hava Durumu
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahminlerine göre Gülşehir'in 14 Mart Pazartesi -19 Mart Cumartesi T..
Nevşehir Belediyesi’nden Sınav Önlemleri
13 Mart 2016 Pazar günü gerçekleştirilecek Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde Nevşehir Belediyesi, sınav süres..
Gülşehir'de Liseler Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Gerçekleştirildi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda Liseler arasında İstiklal Marşı O..
Gülşehir'de İlk ve Ortaokullar Arası İstiklal Marşı Okuma Yarışması Düzenlendi.
12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ile ilgili Gülşehir Anadolu Lisesi toplantı salonunda İlkokullar ve Ortaokullar arasınd..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI