Bugun...

"19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/63/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/63/50/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/63/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/63/50/30" İLE İLGİLİ HABERLER

Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği Gülşehir’de bir ilki başardı.
Gülşehir Turizm ve Doğal Kültürel Varlıkları Koruma Derneği Gülşehir’de bir ilki başararak ilçemizde ilk defa Şeyh Ahmet..
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çiftçi'den Anneler Günü Mesajı.
Ak Parti Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi, Annelerin hoşgörü, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağını olduğun..
Şehit Polis Memuru Furkan Demir Çocuk Trafik Eğitim Pistinde Trafik Haftası Kutlandı.
Trafik Haftası, Şehit Polis Memuru Furkan Demir Çocuk Trafik Eğitim Pistinde gerçekleştirilen etkinlik ile kutlandı...
Başkan Ömer Eren’den 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı
3 Mayıs’ın Türk gençliğinin mücadele azmi, milli varlığa ve değerlere sahip çıkma bilinci, Türk milliyetçiliğinin siyasi..
Gülşehir'de Kaçakçılık Operasyonu
Gülşehir ilçesinde 5607 sayılı kaçakçılık ile mücadele kanunu kapsamında icra edilen faaliyette, bir şahsın evinde yapıl..
TUBİTAK TEYDEB Destekleri Tanıtım Günü Gerçekleştirildi
Nevşehir ilinde AR-GE potansiyelinin artırılmasına yönelik olarak Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği etkinlikleri kapsamın..
Songül Aktaş, Anneler Günü Yemeğine Katıldı
Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ın eşi Songül Aktaş, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Nevşehir Şubenin düzenlemiş olduğu, An..
Gülşehir'de Yapılan Ev Aramasında; Tüfek, Tabanca, Fişek, G3 mermisi, Ele Geçirildi
Gülşehir İlçesi, Erol Ünlüsoy Mahallesinde bulunan bir evde yapılan aramada; Tüfek, Tabanca, Fişek, G3 mermisi, Ele Geç..
RASİM ARI BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAKİ 21 GÜNÜ ANLATTI
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek: “İnşallah bu şe..
113 YAŞINDA TURİSTE, BELEDİYE BAŞKANI ARI’DAN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Yeni yaşını kutlamak için Türkiye’ye gelen 113 yaşındaki Brezilyalı Cacılda Marılıa Do Nascımento doğum günü pastasını N..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI