Bugun...

"19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/8/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/8/27/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/8/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/s/keywords/19-ekim-muhtarlar-gunu-gulsehir-de-kutlandi/8/27/20" İLE İLGİLİ HABERLER

Kaymakam Ahmet KAVANOZ'dan  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " Mesajı
Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet KAVANOZ' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " nedeniyle bir mesaj yayınladı. ..
Başkan Avcı’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu TASKK Yönetim Kurulu üyesi ve Nevşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ge..
NEVŞEHİR VALİSİ İNCİ SEZER BECEL’DEN ‘15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ’ MESAJI
Nevşehir Valisi İnci Becel Sezer, 15 Temmuz Şehitlerini anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle bir mesaj yayınla..
NEVŞEHİR’DE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Büyük Türk Milletinin vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda, hainlere karşı neler yapabileceğini tüm dünyaya gösterd..
Gülşehir’de Kasten Yaralama Suçundan Bir Kişi Tutuklandı.
Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Hastaneye yaralı olarak intikal eden bir bayan şahsın yaralanması olayının aydı..
Takım arkadaşlarından Tugay Yıldırım'a sürpriz doğum günü
Nevşehir Belediye spor ’un Başarılı orta saha oyuncusu Tugay Yıldırım'a takım arkadaşları tarafında sürpriz doğum günü p..
Rektör Aktekin’den Hemşireler Günü ve Hemşireler Haftası Mesajı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin 12 Mayıs Hemşireler Günü ve 12-18 Mayıs He..
Gülşehir’de Uyuşturucu Operasyonu.
Yapılan ihbarı degerlendiren Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapmış olduğu çalışmada; 14 saksı içerisinde ekilm..
TES İL BAŞKANI URGENÇ; 3 MAYIS TÜRKÇÜLÜK/MİLLİYETÇİLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç twitter hesabından Türkçülüğün kısa tarihini anlatan bir twit dizisi..
Gülşehir Caddeleri Araç Trafiğine Kapatıldı.
Çin'in Wuhan kentinden çıkarak hızlı bir yayılım gösterip ölümlere neden olan Covid-19 isimli virüs'ün yayılımını önleme..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI