Bugun...

"2-donem-egitim-bolgeleri-okul-mudurleri-kurulu-toplantilari-yapildi/s/keywords/2-donem-egitim-bolgeleri-okul-mudurleri-kurulu-toplantilari-yapildi/20/s/keywords/2-donem-egitim-bolgeleri-okul-mudurleri-kurulu-toplantilari-yapildi/s/keywords/2-donem-egitim-bolgeleri-okul-mudurleri-kurulu-toplantilari-yapildi/20/4" İLE İLGİLİ HABERLER

Nevşehir İl Su Yönetimi Koordinasyon Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir Valiliği toplantı salonunda, Vali Ceylan Başkanlığı'nda “İl Su Yönetimi Koordinasyon Kurulu” toplantısı yapıldı..
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız'dan Mesleki Yeterlilik Hakkında Bilgilendirme.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız Mesleki Yeterlilik Hakkında Açıklamalarda bulund..
Merkez İlçe Köy Muhtarları ile İstişare Toplantısı Yapıldı.
Nevşehir İl Özel İdaresi İl Encümeni toplantı salonunda Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı. ..
Kardelen Eğitim Kurumu Öğrencileri Vadi Yürüyüşünde
Kardelen Eğitim Kurumları İngilizce öğretmenleri Joanna SOLTSIAK GÜRPINAR ve Meryem EKİCİ eşliğinde Kardelenli ortaokul..
Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Alişan KAPAKLIKAYA Nevşehirli Aileler ile Buluştu
Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan KAPAKLIKAYA Kardelen Eğitim Kurumlarının düzenlediği muhteşem bir organizasyonla Nev..
İngilizce Dil Eğitimine Gençlerin İlgisi Artıyor
Türkiye’nin en önemli kültür turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinde, her yaş grubundan kişilerin sayısının..
Acıgöl'de Akıllara Durgunluk Veren Yatırım.
Acıgöl ilçesine yapımına başlanan Entegre Devlet Hastanesi'nin yapım bedelini ve yatak sayısını eleştiren Türk Eğitim-Se..
Eğitimci Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, Kardelen Eğitim Kurumları İşbirliği ile Nevşehir’e Geliyor
Kardelen Eğitim Kurumları işbirliği ile Eğitimci-Yazar, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya ile Nevşehirli ..
Ak Parti Kadın Kolları’ndan; Kadınlar Gününde Karanfil Dağıtımı
AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve yönetim kurulu üyeleri, Dünya kadınlar günü nedeniyle karanfil d..
Okul Sporları Küçük Kız - Erkek Puanlı Atletizm Yarışları Yapıldı.
Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul sporları puanlı atletizm yarışmaları Gazi St..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI