Bugun...

"adet-geregi-acikta-birakilmis-esya-hakkinda-hirsizlik-sucundan-1-kisi-tutuklandi/s/keywords/adet-geregi-acikta-birakilmis-esya-hakkinda-hirsizlik-sucundan-1-kisi-tutuklandi/4/s/keywords/adet-geregi-acikta-birakilmis-esya-hakkinda-hirsizlik-sucundan-1-kisi-tutuklandi/s/keywords/adet-geregi-acikta-birakilmis-esya-hakkinda-hirsizlik-sucundan-1-kisi-tutuklandi/4/12" İLE İLGİLİ HABERLER

Piyasaya Sahte Para Sürmek ve Nitelikli Dolandırıcılık Suçlarından iki kişi tutuklandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Nevşehir genelinde piya..
Ördü, Elektronik Tebligat Uygulaması Hakkında Açıklamalarda Bulundu.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail ÖRDÜ 01 Ocak 2016 tarihinde yürürlüğe girecek olan Elektron..
4 Adet Son Model Hizmet Aracı Kurban Kesilerek Hizmete Başladı
Ürgüp Belediyesinin son yaptığı hizmet alım ihale şartlarında bulunan 4 adet araç, ihaleyi alan firmanın Yönetim Kurulu ..
Uzm. Dr. Ünal Çağır'dan, 1 Aralık Dünya AİDS Günü Açıklaması.
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Nevşehir Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik..
ÖĞRENCİLER UMKE HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ
Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) tarafından, Özel Altınyıldız Mesleki ve Tekni..
AK KADINLAR, ŞEHRİN HER KÖŞESİNDE
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, 7 Haziranda yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerine yönelik sürdürü..
TOPRAK KORUMA KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müd​ürlüğünce ​5403 sayılı toprak koruma ve arazi kullanım kanunu ile ilgili uygulamalar ha..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI