Bugun...

"adet-geregi-acikta-birakilmis-esya-hakkinda-hirsizlik-sucundan-1-kisi-tutuklandi/s/keywords/adet-geregi-acikta-birakilmis-esya-hakkinda-hirsizlik-sucundan-1-kisi-tutuklandi/4/s/keywords/adet-geregi-acikta-birakilmis-esya-hakkinda-hirsizlik-sucundan-1-kisi-tutuklandi/s/keywords/adet-geregi-acikta-birakilmis-esya-hakkinda-hirsizlik-sucundan-1-kisi-tutuklandi/4/3" İLE İLGİLİ HABERLER

Göreme'de Ticari Taksi Plakası Sahiplerini Buldu
Göreme belediyesinin aldığı karar ile gelen yerli ve yabancı misafirlerimizin ulaşımlarını daha da kolay hale getirilmes..
Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık- Oto Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmada; ..
PARMAKSIZ “KAPADOKYA ALAN YÖNETİMİ KANUNU” HAKKINDA TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız 23 Mayıs 2019 tarihinde TBMM Genel Kurulu’nda ..
Göçmen Kaçakçılığından 2 Kişi Tutuklandı
Nevşehir İl J.K.lığınca, 25 Mayıs 2019 tarihinde Ürgüp-Sarıyazı mevkiinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde,..
Hırsızlık Şüphelisi Kısa Sürede Yakalandı.
Nevşehir Atatürk Bulvarında bir işyerinde meydana gelen İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekip..
Cinsel Saldırı Suçundan Bir Şahsa Adli İşlem Yapıldı.
Nevşehir Güzelyurt Mahallesi Ürgüp Caddesi üzerinde otobüs durağında bekleyen Mağdur bayan şahsa elle cinsel tacizde bu..
Bıçakla Yaralama Olayına Karışan İki Şahıs Tutuklandı.
Bıçaklama olayına karışan 2 kişi polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalanarak adalete teslim edildi...
NEVŞEHİR’DE 110 BİN KİŞİ İÇİN 110 BİN AĞAÇ DİKİMİNE BAŞLANDI
Nevşehir'de başlatılan ve kentte yaşayan 110 bin kişi için 110 bin ağaç dikilmesi hedeflenen proje kapsamında ilk ağaçla..
NEVŞEHİR’DEKİ 110 BİN KİŞİ İÇİN 110 BİN AĞAÇ DİKİLECEK
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Türkiye’ye örnek olacak bir uygulamaya daha imza atarak şehirde yaşayan 110 bin kiş..
Kaçan Araçtan İki Adet Pompalı Tüfek Ele Geçirildi.
Nevşehir'de meydana gelen olayda trafikte zik zaklar çizip polisin dur ihtarına uymayarak kaçan 3 kişi aracın arıza yapm..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI