Bugun...

"ahmet-ekici-binlerce-kisiyle-ugurlandi/s/keywords/ahmet-ekici-binlerce-kisiyle-ugurlandi/3/s/keywords/ahmet-ekici-binlerce-kisiyle-ugurlandi/s/keywords/ahmet-ekici-binlerce-kisiyle-ugurlandi/3/9/rss" İLE İLGİLİ HABERLER

Ekici’den Öğretmenler Günü mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, Öğr..
KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI AHMET MİSBAH DEMİRCAN NEVŞEHİR’DE
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti. Ziyarette N..
Kaymakam Ahmet KAVANOZ'dan  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " Mesajı
Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet KAVANOZ' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü " nedeniyle bir mesaj yayınladı. ..
Ekici’den 15 Temmuz mesajı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, “15 T..
KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI SAYIN AHMET MİSBAH DEMİRCAN NEVŞEHİR’DE
Nevşehir’de düzenlenecek olan toplantı, ziyaret ve incelemelere katılmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Baka..
Ekici’den 19 Mayıs kutlama mesajı
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj ..
Kapadokya Konuşmaları’nın İlk Konuğu Prof. Dr. Ahmet Taşağıl
Kapadokya Üniversitesinin başlattığı "Kapadokya Konuşmaları” başlıklı söyleşi programının ilk konuğu Tarihçi, Yazar Prof..
Ocak Başkanı Türker, “Sözümüz söz, Ahmet Şafak konserini yapacağız”
Nevşehir’in en güçlü teşkilatlanmayı elinde bulunduran Ülkü Ocaklarından, 29 Şubat 2020 günü yapmayı planladığı ancak ar..
Ekici’den Çanakkale Zaferi mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, 18 Ma..
Ekici’den Dünya Gazeteciler Günü mesajı
Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, 21 Ek..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI