Bugun...

"ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/18/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/s/keywords/ak-parti-belediye-baskan-adaylari-duzenlenen-tanitim-toplantisiyla-aciklandi/18/25" İLE İLGİLİ HABERLER

Kardelen Eğitim Kurumları Geleneksel Çay Partisinde Köy Okullarına Anlamlı Destek
Kardelen Eğitim Kurumları Okul Aile Birliği Tarafından Düzenlenen Geleneksel Çay Partisi Lykia Lodge Otel’de dün gerçekl..
AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Meslektaşlarının Avukatalar Gününü Kutladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Mehmet Ali Tanrıver, avukatların adil yargılanmanın temini için vazgeçilemez bir vazife ..
Gülşehir Belediye Spor yeni sezona 4-1'lik Galibiyetle başladı.
Nevşehir de oynanan maça hızlı başlayan Gülşehir Belediye Spor sahadan 4-1 lik net bir skorla ayrılarak liğe iyi bir baş..
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Nevşehir Akparti'yi Ziyaret Etti.
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından 83 Milyon TL harcama ile tamamlanması planlanan 3 tesisin temel atma t..
Nevşehir İl Müftülüğü, Bayır Bucak Türkmenlerini Unutmadı
Nevşehir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi nin organizasyonu ile Bayırbucak Türkmenleri ve Suriye Gö..
Kardelen Eğitim Kurumlarının Müzik Kulübü İşbirliğinde Nevruz Kutlaması
Kardelen Eğitim Kurumları müzik kulübü işbirliğinde düzenlenen bir dizi etkinlik ile nevruz kutlaması yapıldı. ..
Akparti Seçim İşleri Başkanı Avşar, “Olası Bir Referanduma Hazırız”
AK Parti Nevşehir İl Seçim İşleri Başkanı Edip Avşar, kamuoyunda sürekli konuşulan yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile..
Nevşehir Belediyesi’nde Toplu Sözleşmesi Sevinci.
Nevşehir Belediyesi’nde çalışan HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikasına üye 173 işçiyi ilgilendiren, Toplu..
Uçhisar’da ön ödemeli kartlı su sayacı sistemine geçiliyor.
Uçhisar Belediyesi belediye meclisinin almış olduğu karara istinaden Uçhisar’da 20 gün içinde elektronik kartlı su sayac..
Belediye Başkanı Ünver’den Taziye Mesajı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristlere yönelik olarak gerçekleştiril..
HABER ARA
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
Henüz anket oluşturulmamış.
YUKARI